HENT  PRODUKTPRÆSENTATION

 

Speciale i løsninger indenfor elvogne og intern transport

 

TRANS-LIFT er en dansk produktions- og smedevirksomhed, grundlagt 1973, med speciale i løsninger indenfor elvogne og intern transport.

 

TRANS-LIFT udvikler løbende nye produkter indenfor logistik sektoren, hvor vi er meget opmærksomme på både ergonomiske og miljømæssige løsninger. TRANS-LIFT fungerer som konsulenter, også når der skal udvikles utraditionelle løsninger til lagerhåndtering. Alle TRANS-LIFT produkter bliver udviklet og produceret i Danmark.

Vi har den helt rigtige lagervogn, hvis du har udfordringer med:

  • Tunge løft
  • Lange afstande
  • Smalle lagergange
  • Skal have transporteret varer/reservedele/vasketøj/lange emner/plukket varer

I samarbejde med vores kunder, udvikler vi nemlig løbende nye produkter indenfor logistik sektoren. Vi er meget opmærksomme på ergonomiske løsninger, så brugeren får så gode arbejdsforhold som muligt. For eksempel lav indstigningshøjde, rygstøtte, beskyttelsesgitter mm.

Ring og få en snak med os, så vi kan afhjælpe problemet.

SERVICEAFDELING

 

TRANS-LIFT har egen serviceafdeling med værksted og servicevogne. TRANS-LIFT udfører service og det årlige lovpligtige hovedeftersyn iflg. Arbejdstilsynets bekendtgørelse 1109 på alle typer af internt transportmateriel.

Vi tilbyder en fast årlig aftale, så vores kunder ikke skal spekulere på, hvornår det er tid til næste eftersyn. Dette kan minimere stress og bøder fra Arbejdstilsynet. Hvis I har brug for dataopsamling, monterer vi også computerudstyr på eget og andres materiel.